Könyvelés, adótanácsadás Szombathely

Telefon: 06 30 869 8529 |
Email: info@horvathkonyvvitel.hu

Szolgáltatások

Könyvelés Könyvelés, adótanácsadás Szombathely
Könyvelés Könyvelés, adótanácsadás Szombathely

Könyvelés

Irodánk teljes körű könyvelési szolgáltatást nyújt egyéni vállalkozó, őstermelő, családi gazdálkodó, társas vállalkozás és egyéb szervezet részére. Munkánk során figyelünk arra, hogy a könyvelés a két fél (könyvelő és a vállalkozás) egyenrangú, egymást segítő együttműködése legyen. Emiatt fontosnak tartjuk, hogy legyen állandó kommunikáció az ügyfél és a könyvelő között. Az együttműködést kiegészítve könyvelői felelősségbiztosítással rendelkezik az irodánk. Az adatokat a titoktartási kötelezettségeknek megfelelően szigorú feltételek között kezeljük.
Bérszámfejtés Könyvelés, adótanácsadás Szombathely

Bérszámfejtés

A bérszámfejtési szolgáltatás magában foglalja a munkaadó és a munkavállalók, egyéb jogviszonyban állók bér és bérjellegű juttatásaival kapcsolatos adó- és járulékfizetési kötelezettségeinek kiszámítását, nyilvántartását, igazolását, valamint az ezzel kapcsolatos adatszolgáltatási kötelezettségek teljesítését. A bérszámfejtés mellett a társadalombiztosítási és munkaügyi adminisztratív feladatok ellátásához is segítséget nyújtunk.
Bérszámfejtés Könyvelés, adótanácsadás Szombathely
Adótanácsadás Könyvelés, adótanácsadás Szombathely
Adótanácsadás Könyvelés, adótanácsadás Szombathely

Adótanácsadás

Az adótervezés egyre nagyobb szerepet tölt be a vállalkozások életében, hiszen ezzel feltárhatók a jogszabályi feltételek által nyújtott lehetőségek, amelyekkel csökkenthető a vállalkozás adó- és járulékfizetési kötelezettsége. Az adótervezést már az újonnan alakuló vállalkozásoknál érdemes részletesen kidolgozni. A működő vállalkozásoknál, amelyek még nem vették igénybe adótanácsadó segítségét, érdemes áttekinteni és kielemezni a helyzetüket, amellyel jelentősen javítható a jövedelmezőség. Ezt nevezzük adóoptimalizálásnak.
Képviselet Könyvelés, adótanácsadás Szombathely

Képviselet

Tapasztalatok szerint az ügyfelek nem szívesen járnak hatósági ellenőrzésekre, és ez alapvetően nem is az Ügyfél feladata. Amennyiben velünk köt könyvelési szerződést, azzal egyidejűleg állandó meghatalmazást ad részünkre az adóhatósággal szemben képviseleti jogosultsággal intézhető minden ügytípusra. Az adóhatóság előtt képviseljük vállalkozását, ezzel csökkenthetők a nem megfelelő nyilatkozat okozta további hatósági vizsgálatok kockázatai.
Képviselet Könyvelés, adótanácsadás Szombathely
Tájékoztatás Könyvelés, adótanácsadás Szombathely
Tájékoztatás Könyvelés, adótanácsadás Szombathely

Tájékoztatás

A vállalkozások vezetőinek rendszeres informálása, az általuk kért időszakos eredménykimutatások, riportok, elemzések elkészítése. Az időközben felmerülő könyveléssel és adózással kapcsolatos törvényi változások bemutatása. Ez amiatt fontos, hogy a döntéshozók folyamatosan képben legyenek vállalkozásuk helyzetével és az azt befolyásoló külső körülményekkel.

Horváth Péter könyvelő

Horváth Könyvvitel Kft.
Szombathely, Káptalan utca 23.
Mérlegképes könyvelő - Adótanácsadó
Adószám: 26757544-2-18

Könyvelő iroda:

9700 Szombathely, Kossuth Lajos utca 23.
Telefon: 30/869-8529
E-mail: horvath.konyvvitel@gmail.com
E-mail: info@horvathkonyvvitel.hu

Könyvelő iroda Szombathely térkép
Iroda: 9700 Szombathely, Kossuth Lajos utca 23.
© 2024 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper